تبلیغات
کلیک گستر البرز - بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی مناطق میمند شیراز
کلیک گستر البرز
طراحی،اجرا و مشاوره ی پروژه های زراعت و آبیاری، باغبانی، گیاهان دارویی و... و طراحی و اجرای فضای سبز

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی مناطق میمند شیراز

 
بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی مناطق میمند و شیراز


1-* مهرزاد هنرور، 2- محبوبه رزمخواه، 3- مرتضی خوشخوی، 4- کتایون جاوید نیا
1-*دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه علوم باغی.
2- دانشگاه علوم پزشکی شیراز.
3- دانشگاه شیراز، گروه علوم باغی.
4- مرکز تحقیقا شیمی دارویی و گیاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز.


چکیده:

ایران به عنوان یکی از موطن های گل محمدی مطرح است که پیشینه آن به 2500 سال می رسد. در حال حاضر استان فارس اولین تولی کننده گل محمدی در سطح کشور می باشد که در روزگار گذشته نیز از فارس (میمند) به عنوان مرکز جهانی تولید گلاب و از شیراز به عنوان صنعت اصلی عطر سازی نام برده شده است. در این تحقیق برای بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی در این دو منطقه بررسی گردید. نتایج نشان داد که...

 

بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی مناطق میمند و شیراز


1-* مهرزاد هنرور، 2- محبوبه رزمخواه، 3- مرتضی خوشخوی، 4- کتایون جاوید نیا
1-*دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه علوم باغی.
2- دانشگاه علوم پزشکی شیراز.
3- دانشگاه شیراز، گروه علوم باغی.
4- مرکز تحقیقا شیمی دارویی و گیاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز.


چکیده:

ایران به عنوان یکی از موطن های گل محمدی مطرح است که پیشینه آن به 2500 سال می رسد. در حال حاضر استان فارس اولین تولی کننده گل محمدی در سطح کشور می باشد که در روزگار گذشته نیز از فارس (میمند) به عنوان مرکز جهانی تولید گلاب و از شیراز به عنوان صنعت اصلی عطر سازی نام برده شده است. در این تحقیق برای بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی در این دو منطقه بررسی گردید. نتایج نشان داد که در اغلب زمان های برداشت بازده اسانس در میمند از مقدار نسبی بیشتری برخوردار بود که بیشترین بازده اسانس با %09/0 و %08/0 به ترتیب در میمند و شیراز به دست آمد. همچنین بررسی اسانس توسط GC و GC-MS نشان داد که در هر دو منطقه ترکیباتی مانند: لینالول، فنل اتیل الکل، ترپنین-4-ال، آلفا-ترپینول، سیترونلول، ژرانیول، میرسن، سیس رزاکسید، متیل اوجینول، سیترونلیل استات، ژرانیل استات، اوجینول، بتاکاریوفیلن، آلفا-گواین، آلفا هومولن، ژرماگرین- دی، آلفا-بولنسن، المول، آلفا-یودسمول، 2-ضد-6-ال-فارنیزول، 2-ای-6-ای-فارنیزول، 2-ای-6-ضدفارنیزول، پنتاد کان، هپتادسن، هپتاد کان، اکتاد کان، نونادسن، نوناد کان، ایکوزان، هنی کوزان، دو کوزان، تری کوزان و هگزاد کانوئیک اسید موجود بودند.


کلید واژه: بازده اسانس، ترکیبات اسانس، گل محمدی.

درباره وبلاگ

این وبلاگ تحت پوشش و زیر نظر شرکت کلیک گستر البرز می باشد.

هر گونه طراحی، اجرا و مشاوره ی پروژه های زراعت و آبیاری، باغبانی، گیاهان دارویی و ... توسط شرکت کلیک گستر البرز انجام می گیرد.
و به تازگی بخش فضای سبز این شرکت به همکاری متخصصین و تحصیل کردگان دانشگاهی راه اندازی شد.
مدیر وبلاگ : .M YR

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان